Werving en Selectie

“Het aanvoelen van wat mensen beweegt en wat hun geestdrift en inspiratie voedt, wordt steeds belangrijker. Het is datgene wat mensen aan organisaties bindt en wat nodig is om openstaande functies goed in te kunnen vullen.”


Resultaat vanuit passie

Onze grootste kracht is de passie voor ons vak. Oprechte interesse in mensen en organisaties maakt dat wij het beste in beide naar boven halen. Dat begint bij elkaar beter leren kennen. Kiest u voor Moons en Partners, dan kiest u voor ervaring met inzicht en overzicht. Deskundig advies dat haarscherp analyseert wat jij belangrijk vindt.

Het beste in mensen en ondernemingen naar boven halen

Ons uitgangspunt is het beste in mensen en ondernemingen naar boven te halen. Dat doen wij door de kracht van mensen te achterhalen. Wat is iemands toegevoegde waarde en waar komt die het best tot zijn recht?

Grondige verdieping als basis voor succes

Wij gaan verder dan een analyse van kennis en ervaring. Naast inzicht in de talenten, capaciteiten en vaardigheden kijken wij naar wat iemand motiveert en drijft en waar hij of zij energie en voldoening uit haalt. Op basis daarvan matchen wij organisaties en mensen, waardoor kwaliteiten optimaal tot uiting komen.